Εβδομάδα απόφασης από το CAS για τον Άρη

Metrosport Team07 Ιουνίου 2022

Κρίσιμη και σε κάθε περίπτωση σημαντική όσον αφορά το δρόμο που θα χαράξει ο Αρης για τη νέα σεζόν είναι η εβδομάδα που διανύουμε από σήμερα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε η ΠΑΕ, το CAS θα κοινοποιήσει την απόφασή του μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Μέχρι σήμερα έχουν έχουν προηγηθεί 12 αναβολές (!) στην απόφαση για την προσφυγή που είχε κατατεθεί από την ΠΑΕ Αρης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι. Αυτή τη φορά ωστόσο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι Κιτρινόμαυροι θα μάθουν εάν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών. Κι αυτό γιατί, στο (πιθανό) ενδεχόμενο νέας παράτασης, για τουλάχιστον ακόμη έναν μήνα, ο Αρης θα αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφών -για το καλοκαίρι- καθώς θα έχει “ανοίξει” η μεταγραφική περίοδος.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΠΑΕ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα έχει το δικαίωμα μεταγραφών, κάτι που φανερώνεται και από τον τρόπο που η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή “τρέχουν” τον σχεδιασμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.