Κομβικός ο Καββαδάς για το πλάνο του Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης14 Ιουλίου 2021

Στο Ιβανώφειο πλην της ανακοίνωσης της παραμονής του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν έχει γίνει καμία κίνηση ακόμα σε επίσημο επίπεδο και είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων.

Ο Ηρακλής έχει καταθέσει προτάσεις σε Κουζέλογλου, Καββαδά, Κατσίβελη και περιμένει απαντήσεις, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι πάντα η απόκτηση του Παπαδάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ. Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Φίνκε και από εκεί και πέρα υπάρχει μια σχετική προσυμφωνία με παίκτες από την ξένη αγορά, που θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με το πλάνο που θα επιλεγεί. Κομβικό σημείο για τον σχεδιασμό είναι η απάντηση του Βασίλη Καββαδά. Ο Έλληνας σέντερ στην παρούσα φάση έχει την καλύτερη πρόταση από τον Ηρακλή σε βάθος διετίας, αλλά θα πρέπει να απαντήσει κάποια στιγμή, ώστε να γνωρίζουν ποιο πλάνο θα ακολουθήσουν. Η υπόθεση του Ζάρα είναι σε ανοικτή εξέλιξη και είναι ένας παίκτης που θέλουν στο Ιβανώφειο.

Γενικά στο Ιβανώφειο θέλουν έναν δυνατό ελληνικό κορμό με την κατάλληλη ξένη ενδυνάμωση, ώστε να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Άλλωστε, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΚΑΕ το μπάτζετ αναμένεται να φτάσει τα 800.000 ευρώ, οπότε γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.