«Έβαλα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου. Πίεσα για 15 λεπτά...»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Σοκ προκαλεί η ομολογία Τούρκου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o Τζεβχέρ Τοκτάς, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορτ, ομολόγησε ότι σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του επειδή δεν τον ήθελε. 

Το παιδί είχε εισαχθεί στις 23 Απριλίου στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊό και δύο ώρες αργότερα κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αφού πέρασαν 11 ημέρες, ο αθλητής φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος στη συνείδηση του και ομολόγησε ότι ο θάνατος του μικρού δεν προήλθε από τον ιό αλλά από τα ίδια του τα χέρια σημειώνοντας ότι πήρε ένα μαξιλάρι και το πίεσε στο κεφάλι του.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.