Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με την Αμάντα και το Die Together

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Στον τελικό του Σαββάτου στη Eurovision 2022 πέρασε η Ελλάδα με την Αμάντα να μαγεύει με την παρουσία της. Από τον πρώτο ημιτελικό εκτός της Ελλάδας: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία και Ολλανδία.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σκηνή του Τορίνο, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, κέρδισε το κοινό με την παρουσία της. Πρόκειται για μια συναισθηματική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.


Στο πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, η κάμερα απομακρύνεται και τα πλάνα συνεχίζουν να βρίσκονται πάνω στην Αμάντα η οποία σηκώνεται στο μεταξύ από την καρέκλα της κοιτώντας κατάματα την κάμερα. Το χρώμα που επικρατεί στη σκηνή είναι το μπλε, ενώ στο δεύτερο κουπλέ η κάμερα δείχνει το αριστερό μέρος της σκηνής. Σε όλη τη σκηνή είναι παρατημένες καρέκλες που μοιάζουν σαν να βυθίζονται.

Στο δεύτερο ρεφρέν η Αμάντα βάζει τα δυνατά της ερμηνευτικά και συγχρόνως κουνάει το αριστερό της χέρι σαν να θέλει να δώσει τον χτύπο της καρδιάς της ενώ λευκές δέσμες από φως «λούζουν» τη σκηνή. Το τραγούδι τελειώνει με το ίδιο πλάνο με το οποίο ξεκίνησε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.