Europa League: Ρόμα και Σεβίλλη τσέκαραν το εισιτήριο για τον τελικό (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου19 Μαΐου 2023

«Επανάσταση» ιταλικών ομάδων έχουμε στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ίντερ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και η Ρόμα στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη. 

Η Γιούβε δεν άντεξε στο Σάντσεθ Πιθχουάν και λύγισε στην παράταση με 2-1. Προηγήθηκε με τον Βλάχοβιτς στο 65', αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Σούσο έφερε το ματς στα ίσια και το ματς οδηγήθηκε στο επιπλέον 30λεπτο. 

Νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στο 33' ο Κέιν έχασε σπουδαία ευκαιρία με σουτ που κατέληξε στο απέναντι δοκάρι. Στον εξτρά χρόνο, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 95' με εξαιρετική κεφαλιά του Λαμέλα και πήραν την ψυχολογία με το μέρος τους, που τους βοήθησε να σφραγίσουν την πρόκριση, παρά την αποβολή του Ακούνια στο 115'.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ρόμα απέσπασε ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν και με το 1-0 του πρώτου ματς τσέκαρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Οι Γερμανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 12', όταν το διαγώνιο σουτ του Ντιαμπί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.