Euroleague: Σε Κάουνας και Βερολίνο τα επόμενα Final Four

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Στο Κάουνας και την Λιθουανία θα πραγματοποιηθεί το Final Four της EuroLeague για τη φετινή σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης και επίσημα. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου στη Zalgirio Arena.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το Κάουνας στη λίστα με τις πόλεις που έχουν φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague. Σε 6 μήνες οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα παίξουν μπροστά σε ένα από πιο φανατικά κοινά, καθώς η Λιθουανία είναι συνώνυμο του μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη του Κάουνας, αλλά και τη Ζάλγκιρις για την αφοσίωσή τους και το ενδιαφέρουν να διοργανώσουν το Final Four. Μαζί θα παραδώσουμε μια ακόμα αξέχαστη στιγμή σε όλους τους οπαδούς", δήλωσε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Επιπλέον έγινε γνωστό  ότι το Final Four της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-24) θα γίνει στο Βερολίνο για τρίτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης αφού το 2009 αλλά το 2016 είχαν την ευκαιρία να το φιλοξενήσουν ξανά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.