Euroleague: Must win αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια

Metrosport Team07 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βίρτους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (07/03) για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 4άδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μία δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα της Μπολόνια με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μία νίκη. Οι πειραιώτες θέλουν τη νίκη τόσο για να φτάσουν τις 17 νίκες όσο και να μπουν στις θέσεις για το πλεονέκτημα έδρας. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς στην Ιταλία στις 19 Δεκεμβρίου η ομάδα του Λούκα Μπάνκι νίκησε με 69-67, επομένως οι γηπεδούχοι δεν θέλουν απλά το θετικό αποτέλεσμα αλλά θέλουν να καλύψουν και την διαφορά του πρώτου αγώνα για να την πιάσουν στην βαθμολογία. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα αγωνιστούν στην σημερινή αναμέτρηση ο νατουραλιζέ της εθνικής μας Τόμας Γουόκαπ ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Περιστέρι αφού υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό του γόνατο , ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ταυτόχρονα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στη δράση μετά από 3 εβδομάδες έχοντας μόλις 1 ομαδική προπόνηση. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Ολυμπιακού το βάρος στον χειρισμό της μπάλας και τη δημιουργία θα πέσει στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη πλευρά η Ιταλική ομάδα θα έχει κανονικά στη διάθεσή της τον Τόκο Σενγκέλια, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αστράγαλο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport Prime. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.