Euroleague: Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός (19-12) αντιμετωπίζει την Παρτίζαν (14-17) στη Σερβία για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι θέλοντας την νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη 6αδα της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι την προηγούμενη εβδομάδα (διαβολοβδομάδα, που ήταν και η τελευταία για φέτος) είχαν 1 νίκη και 1 ήττα, ηττήθηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία 85-72 αλλά επέστρεψαν στις επιτυχίες καθώς νίκησαν την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο ΣΕΦ την μαχητική για 35 λεπτά Βιλερμπάν με 80-64, βρίσκονται στην 5η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο στα playoff και θέλουν να φύγουν με το διπλό από το Βελιγράδι προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της 4ης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Φιλίπ Πετρούσεβ και Μιχάλη Λούντζη οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα για διάφορους λόγους οι δύο Σέρβοι εξαιτίας τραυματισμών και ο Έλληνας άσσος λόγω μίας ίωσης. 

Από την άλλη η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει και αυτή το δικό της κίνητρο, καθώς δίνει ένα σημαντικό ματς ζωής και θανάτου, αφού παλεύει για  μία θέση στα play-in της διοργάνωσης. Αμφίβολη για την Σερβική ομάδα για το σημερινό αγώνα είναι ο Ζακ ΛεΝτέι.

Η σημερινή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από την Novasports Prime. Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στο ΣΕΦ στις 19 Οκτωβρίου του 2023 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Ολυμπιακός επικράτησε της Παρτιζάν με 98-94. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.