Eurobasket 2022: Η Τσεχία εξαντλεί τα περιθώρια για τον Σατοράνσκι

Metrosport Team31 Αυγούστου 2022

Σοβαρό ενδεχόμενο να μπει στην λίστα με τους μεγάλους αστέρες που θα χάσουν το Eurobasket 2022 λόγω τραυματισμού κινδυνεύει να μπει ο Τόμας Σατοράνσκι και άπαντες στην Εθνική Τσεχίας περιμένουν με αγωνία την απόφαση, η οποία θα παρθεί μέσα στην μέρα και θα ανακοινωθεί αύριο, Πέμπτη.

Το σοβαρό διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί αστράγαλο του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί στο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η συμμετοχή του στο Eurobasket μοιάζει εφικτή.

Mάλιστα, οι Τσέχοι έχουν επιστρατεύσει τον γυμναστή των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ώστε η αποθεραπεία του να είναι όσο το δυνατό ταχύτερη, με τον ίδιο να είναι μεν αισιόδοξος, όμως να μην μπορεί με σιγουριά να ορίσει το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο παίκτης. «Έχει καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια για να είναι παρών στο Eurobasket, έχει πάει στους καλύτερους γιατρούς και η αποθεραπεία του είναι σε καλό δρόμο.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το deadline για την επισημοποίηση της 12άδας λήγει αύριο Πέμπτη (1/9), πράγμα που σημαίνει πως έως σήμερα το βράδυ θα έχει παρθεί η απόφαση και προφανώς στο τσέχικο στρατόπεδο θα τον δηλώσουν κανονικά, αν πρόκειται να χάσει μόνο το ματς της πρεμιέρας με την Πολωνία που διεξάγεται την Παρασκευή (2/9). 

Υπενθυμίζεται πως η Τσεχία θα αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Σερβία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Ολλανδία και το Ισραήλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.