Euro 2020: Το γκολ Στέρλινγκ έσπασε την παράδοση, 1-0 η Αγγλία

Metrosport Team13 Ιουνίου 2021

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα τα στάνταρ της απόδοσης της η Αγγλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κροατία. 

Το πρώτο μέρος στο Γουέμπλεϊ ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Η Αγγλία μπήκε δυνατά έχοντας δοκάρι με τον Φόντεν στο 6ο λεπτό και μέχρι το 10ο λεπτό απειλούσε. Στη συνέχεια, οι Κροάτες έριξαν τον ρυθμό και κράτησαν τον αντίπαλο τους μακριά απ' την περιοχή , χωρίς βέβαια η ομάδα του Ντάλιτς να κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ των Άγγλων.

Στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι έψαχναν μια επιθετική λύση. Στο 57ο λεπτό ο Φίλιπς είδε την κίνηση του Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή, του έδωσε την πάσα συστημένη και ο επιθετικός της Μάνστεστερ Σίτι πλάσαρε τον Λιβάκοβιτς για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα έχασαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο Κέιν δεν βρήκε στόχο. 

Το γκολ του Στέρλινγκ επανέφερε τους γηπεδούχους σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη, η Κροατία δεν μπορεί να πατήσει στην περιοχή. Ο Μόντριτς δεν έχει βρει κάποιον συμπαίκτη του για να βοηθήσει. 


Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς, Μινγκς, Ράις, Φίλιπς, Στέρλινγκ (92' Κάλβερτ Λιούιν), Μάουντ, Φόντεν (71' Ράσφορντ), Κέιν (82' Μπέλιγχαμ)

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Τσαλέτα - Τσαρ, Βίντα, Γκβαρντιόλ, Κόβασιτς (85' Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς (70' Βλάσιτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς (78' Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (70' Μπρέκαλο) 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.