Euro 2020: Ο εκπληκτικός Ντε Μπρόινε οδήγησε το Βέλγιο στην ανατροπή

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Το Βέλγιο μπορεί να δυσκολεύτηκε και να μην έπεισε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Δανία, όμως, στο δεύτερο μέρος ο Ντε Μπρόινε πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη που την φέρνει στην επόμενη φάση του Euro 2020.

Ο Πόουλσεν μόλις στο 2ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα του Βελγίου και με διαγώνιο σουτ ακριβείας άνοιξε το σκορ, δίνοντας στους γηπεδούχους το έναυσμα για να ασκήσουν πίεση στην αντίπαλη εστία. Το Βέλγιο άντεξε μέχρι την ανάπαυλα και ισοφάρισε, τελικά, στο 55' μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε και τέρμα του Αζάρ, ενώ στο 70' ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και με άπιαστο αριστερό σουτ έγραψε το 2-1 πανηγυρίζοντας στο σημείο που κατέρρευσε ο Έρικσεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δανία: Σμάιχελ - Κρίστενσεν, Κιάερ, Βέστεργκαρντ (84' Όλσεν), Μάλε- Βας (62' Στρίγκερ Λάρσεν), Χόιμπεργκ, Ντιλέινι (72' Γιένσεν)- Πόουλσεν (62' Νόργκααρντ), Ντάμσγκαρντ (72' Κορνέλιους), Μπρέθγουεϊτ.

Βέλγιο: Κουρτουά - Φερτόνχεν, Ντεναγιέρ, Αλντερβάιρελντ - Τ. Αζάρ (90+5' Φερμέλεν), Ντεντόνκερ (59' Βίτσελ), Τίλεμανς, Μενιέ - Καρασκό (59' Ε. Αζάρ), Λουκακού , Μέρτενς (46' Ντε Μπράινε).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.