Με υπογραφή Σικ και γκολ ΜΑΓΕΙΑ η Τσεχία νίκησε τη Σκωτία! Μεγάλη ευκαιρία ο Κρμέντσικ

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε η Τσεχία επί της Σκωτίας με τον Πάτρικ Σικ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με δύο προσωπικά τέρματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες σε ισορροπία και εκατέρωθεν ευκαιρίες, δίχως ευτυχή κατάληξη για καμία εξ αυτών.

Ο Ρόμπερτσον απείλησε επιχειρώντας με φοβερό τρόπο να σκοράρει, ωστόσο ο Βάτσλικ κατάφερε εντυπωσιακά να διατηρήσει το 0-0.

.

Σε φάση διαρκείας στο 42’ η Τσεχία κατάφερε να φτάσει στο 0-1 με τον Πάτρικ Σικ, με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μάρσαλ.

Η Σκωτία ζήτησε πέναλτι με τον Μακ Τόμινι να εκφράζει έντονα τις διαμαρτυρίες του, ωστόσο ο ρέφερι του αγώνα είχε αντίθετη άποψη προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Οι Τσέχοι απείλησαν σε διαδοχικές στιγμές για το γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ωστόσο ο Μάρσαλ είπε «όχι» κρατώντας το σκορ στο 0-1.

Από πλευράς τους και οι Σκωτσέζοι δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση με δοκάρι του Χένρικς και τον Βάντσλικ να αποτρέπει… βέβαιο αυτογκόλ!

Ο Πάτρικ Σικ στο 52ο λεπτό πέτυχε ασύλληπτο γκολ , με ιστορική σημασία, καθώς πρόκειται για το γκολ που επετεύχθη από τη μεγαλύτερη απόσταση στην ιστορία της διοργάνωσης! Συγκεκριμένα ο 25χρονος επιθετικός της Μπάγερν Λεβερκούζεν σκόραρε από τα 40 περίπου μέτρα με μαγικό ψιλοκρεμαστό σουτ «πιάνοντας στον ύπνο» τον Μάρσαλ και σημειώνοντας το 0-2.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, έφτασε πολύ κοντά να χριστεί σκόρερ και να πετύχει το 0-3 για την Τσεχία, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα ως αλλαγή, ωστόσο ο Μάρσαλ διατήρησε το 0-2…

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Χάνλεϊ, Κούπερ, Χέντρι (67' Μαγκρέγκορ), Ο' Ντόνελ (79' Φόρεστ), Άρμστρονγκ (67' Φρέιζερ), Μαγκίν, Μακτόμινεϊ, Ρόμπερτσον, Ντάικς (79' Νίσμπετ), Κρίστι (46' Άνταμς)

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ, Σούτσεκ, Κραλ (67' Χόλες), Μάσοπουστ (72' Βίντρα), Νταρίντα (87' Σέβτσικ), Γιάνκτο (72' Χλόζεκ), Σικ (87' Κρμέντσικ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.