Euro 2020: Με ηγέτη τον Ντάμφρις η Ολλανδία διπλασίασε τις νίκες της

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Με πρωταγωνιστή έναν αμυντικό η Ολλανδία κέρδισε την Αυστρία με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Euro 2020. Η ηγετική φυσιογνωμία ήταν ο Ντάμφρις, ο οποίος κέρδισε, αρχικά, το πέναλτι με το οποίο ο Ντεπάι στο 11' άνοιξε το σκορ. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ματς θα αποκτήσει ρυθμό, οι δύο ομάδες πρόσεχαν, πρωτίστως, τις άμυνές τους, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το 1-0 υπέρ των οράνιε.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά και στο 67' ο Ντάμφρις στην κόντρα, έπειτα από ασίστ του Μάλεν, διπλασίασε τα τέρματα των Ολλανδών, βάζοντας γερές βάσεις για την επιτυχία. Μέχρι το φινάλε, απλώς, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιντ (64' Ακέ), Ντάμφρις, Ντε Ρον (74' Χράφενμπερχ), Φρ. ντε Γιονγκ, Φαν Άανχολτ (65' Βάινταλ), Βαϊνάλντουμ, Βέχορστ (64' Μάλεν), Ντεπάι (82' Λ. ντε Γιονγκ)

Αυστρία: Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς (83' Λίνχαρτ), Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Ξ. Σλάγκερ (83' Ονισίγουο), Λάινερ, Λάιμερ (62' Γκρίλιτς), Ζάμπιτσερ, Ούλμερ, Γκρέγκοριτς (62' Κάλαϊτζιτς), Μπαουμγκάρτνερ (70' Λάτσαρο)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.