EURO 2020: Η «μάχη» Αγγλίας - Σκωτίας κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα

Metrosport Team18 Ιουνίου 2021

Με γοργούς ρυθμούς και αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η εξέλιξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με τις ομάδες να αναμετρώνται για τη δεύτερη «στροφή» του θεσμού.

Στο σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεχωρίζει η βραδινή (22.00) «μάχη» μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας που θα διεξαχθεί στο γνώριμο... «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο του 4ου ομίλου με τα «Λιοντάρια» να επιζητούν την δεύτερη τους νίκη για να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Στα παιχνίδια που θα προηγηθούν στην Αγία Πετρούπολη, η Σλοβακία θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Σουηδοί έχουν έναν βαθμό έπειτα από την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία ενώ οι Σλοβάκοι του Ρόμπερτ Μακ, αναζητούν τη νίκη που θα τους στείλει στην επόμενη φάση, καθώς έχουν παρακαταθήκη τους τρεις βαθμούς που πήρε απέναντι στην Πολωνία.

Στη Γλασκώβη στις 19:00, η Κροατία έρχεται αντιμέτωπη με την Τσεχία του Μαικλ Κρμέντσικ, σε ένα παιχνίδι που έχει το δικό του ενδιαφέρον με τους Κροάτες να θέλουν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό ή βαθμούς που θα τους βάλουν στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ η Τσέχοι θέλουν να δείξουν πως στοχεύουν ψηλά μετά τη νίκη τους εις βάρος της Σκωτίας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.