Euro 2020: Η Γερμανία έμεινε ζωντανή με τεσσάρα επί της Πορτογαλίας

Metrosport Team19 Ιουνίου 2021

Εντυπωσίασε η Γερμανία. Μετά την νωθρή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της κόντρα στην Γαλλία τα «Πάντσερ» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Πορτογαλία, επικράτησαν με 4-2 και, πλέον, την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Ουγγαρία θα διεκδικήσουν την πρωτιά και την πρόκριση του 6ου ομίλου του Euro 2020. 

Αφού πρώτα ακυρώθηκε γκολ του Γκόζενς ως οφσάιντ, στο 15' ο Ρονάλντο έβαλε την Πορτογαλία μπροστά στο σκορ, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το σύνολο του Φερνάντο Σάντος. Η Γερμανία ανέτρεψε το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου με δύο αυτογκόλ, του Ντίαζ στο 35' και του Γκερέιρο στο 39. 

Στο δεύτερο μέρος η Γερμανία δεν κατέβασε ταχύτητα και διεύρυνε το προβάδισμά της σε 4-1, με γκολ των Χάβερτς στο 51' και του Γκόζενς στο 60, ενώ στο 67' ο Ζότα, απλώς, μείωσε στο τελικό 4-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Πορτογαλία με τον Σάντσες στο 79' και η Γερμανία με τον Γκορέτσκα στο 83'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέντο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Γκερεϊρο, Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ντανίλο, Καρβάλιο, Ζότα 

Γερμανία: Νόιερ, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Χούμελς, Κίμιχ, Χάβερτς, Κρόος, Γκνάμπρι, Γκόζενς, Γκιουντογκάν, Μίλερ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.