Euro 2020: Η Αγγλία ζει στους ρυθμούς του «it's coming home»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Λίγες ώρες πριν η Αγγλία επιχειρήσει να γράψει ιστορία, κόντρα στην Δανία, και να προκριθεί στον τελικό του Euro 2020, το Metrosport.gr βρέθηκε έξω από το επιβλητικό Γουέμπλεϊ για να σας μεταφέρει με πλούσιο υλικό αναγνώστη μας και ακροατή του Metropolis 95.5, το κλίμα που επικρατεί.




Το σύνθημα που επικρατεί είναι «it's coming home», ελπίζοντας ότι φέτος είναι η χρονιά τους και θα φτάσουν στην πρώτη κατάκτηση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Όπως τόνισε ο Έλληνας που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ονόματι Νίκος στο Metropolis 95.5: «Υπάρχουν αυστηρά μέτρα από το πρωί στο Γουέμπλεϊ. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η Αγγλία θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Euro 2020. Οι Άγγλοι έχουν μεγάλη ψύχωση με το Euro και ευελπιστούν να το κερδίσουν φέτος. Στη δουλειά μου φέρνουν παράδειγμα την τεράστια επιτυχία της Ελλάδας στην Πορτογαλία το 2004 κι ενώ μια μεγάλη χώρα όπως η Αγγλία δεν τα έχει καταφέρει ακόμη».

Πρέπει να σημειωθεί, ότι πήγε στην Αγγλία για να μεγαλώσει τα παιδιά του και ότι θα επιστρέψει στο μέλλον στην Ελλάδα. «Η Αγγλία δίνει ευκαιρίες για δουλειά σε σχέση με την χώρα μας που δίνουν έμφαση στα πτυχία», υπογράμμισε.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.