Euro 2020: Εύκολο βράδυ για το Βέλγιο, 3-0 τη Ρωσία

Metrosport Team12 Ιουνίου 2021

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το Βέλγιο επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου.

Σαν σε προπόνηση και χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο το Βέλγιο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Ρώσοι αδυνατούσαν να παίξουν άμυνα και οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη τους. 

Στο 10ο λεπτό μετά από σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Σεμένοβ, ο Λουκάκου έγινε αποδέκτης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR καθώς ο Βέλγος ήταν εκτεθειμένος στη σέντρα αλλά μέτρησε λόγω της παρέμβασης του Ρώσου αμυντικού.


Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Η σέντρα βγήκε από τα αριστερά, ο Σουνίν δεν μπλόκαρε, αντίθετα έστρωσε την μπάλα στον Μενιέ, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Η Ρωσία άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Άρχισε να κρατά μπάλα και να κυκλοφορεί αλλά οι Βέλγοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Όσο περνούσε ο καιρός, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και να φτάσουν άνετα και χαλαρά και σε ένα τρίτο γκολ με τον Λουκάκου στο 88ο λεπτό και στην πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Φερτόνχεν, Μπογιάτα, Αλτνερβάιρελντ, Θόργκαν Αζάρ, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ, Καστάνιε (Μενιέ 27') Καράσκο, Λουκάκου, Μέρτενς (Αζάρ 73')

ΡΩΣΙΑ: Σούνιν, Φερνάντες, Σεμένοβ, Τζίκιγια, Ζιρκόβ (Καραβάεφ 43' ), Οτζόεφ, Μπαρίνοφ ( Ντίεφ 46' ), Ζόμπνιν (Μαξίν 67' ), Γκολόβιν, Κουζιάεφ (Τσερίσεβ 30' - Μιράντσουκ 63' ), Τζιούμπα

Η Βαθμολογία

1. Βέλγιο 3

2. Φιλανδία 3

3. Ρωσία 0

4. Δανία 0

Επόμενη αγωνιστική 17/6

Δανία - Βέλγιο 19.00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.