Euro 2020: Έκανε την έκπληξη η Φινλανδία... στη σκιά του Έρικσεν

Metrosport Team12 Ιουνίου 2021

Σε μια δύσκολη βραδιά για το ποδόσφαιρο, η Φινλανδία έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 της Δανίας. 

Το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς στο 43ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Κριστιάν Έρικσεν σωριάστηκε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του. 

Ακολούθησε πανικός αλλά γρήγορες και ορθές κινήσεις από το ιατρικό επιτελείο για να επανέλθει ο παίκτης. Ο Δανός μετά από 10 λεπτα μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια και μετά στο νοσοκομείο. 

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθαν τα ευχάριστα νέα καθώς οι Δανοί ενημέρωσαν ότι ο παίκτης βρήκε τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. 

Στο άκουσμα αυτής της είδησης η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι Φινλανδοί με τη συμπλήρωση μιας ώρας πήραν το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Ούρονεν από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Πογιάνπαλο που πέφτοντας έπιασε μια κεφαλιά, την οποία δεν μπορεί να αποκρούσει ο Σμάιχελ. 

Ο σκόρερ των Φινλανδών τρέχει αρχικά να πανηγυρίσει, ωστόσο στη συνέχεια κοντοστέκεται κι απλώς δέχεται αγκαλιές των συμπαικτών του. Λίγο πριν το 80ο λεπτό, οι Δανοί κέρδισαν πέναλτι αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Αράγιουρι ανέτρεψε τον Πόουλσεν στην περιοχή.  Ο Χιέιμπιεργκ πήρε τη θέση του μόνιμου εκτελεστή Έρικσεν, αλλά έκανε άσχημη προσπάθεια και ο Χραντέτσκι μπλόκαρε. 



Απομένει το Βέλγιο - Ρωσία 


Η βαθμολογία

1. Φιλανδία 3

2. Βέλγιο 0

3. Ρωσία 0

4. Δανία 0


Επόμενη αγωνιστική 17/6 

Δανία - Βέλγιο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.