Euro 2020: Χειρουργήθηκε και συνάντησε τους συμπαίκτες του ο Έρικσεν!

Metrosport Team18 Ιουνίου 2021

Ο Κρίστιαν Έρικσεν χειρουργήθηκε επιτυχώς, του τοποθετήθηκε εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, πήρε εξιτήριο και συνάντησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας!

Ο Έρικσεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση που βρήκε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο της Δανίας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έστειλε μήνυμα σ’ όλους εκείνους που τον στήριξαν σ’ αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε:

«Ευχαριστώ για τη μαζική συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης. Ηταν απίστευτο να τα βλέπω και να τα αισθάνομαι. Η επέμβαση πήγε καλά και αναρρώνω καλά κάτω από τις πρέπουσες συνθήκες. Ηταν πραγματικά τέλειο το να δω και πάλι τους συμπαίκτες μου, μετά το φανταστικό ματς που έκαναν. Είναι περιττό να αναφέρω ότι θα φωνάζω γι' αυτού της Δευτέρα κόντρα στη Ρωσία».

Η επέμβαση που έκανε αποσκοπεί στο να προστατεύει και να βελτιστοποιεί την καρδιακή αρρυθμία και συμβάλει θετικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα! Βεβαίως θα χρειαστεί ιατρική παρακολούθηση και το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A εξαρτάται από το αν η εμφύτευση του βηματοδότη είναι προσωρινή ή μόνιμη, καθώς στη δεύτερη περίπτωση βάσει πρωτοκόλλου δεν επιτρέπεται στην Ιταλία. Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή βεβαίως, όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.