Euro 2020: Άνετα και εντυπωσιακά (3-0) η Ολλανδία ολοκλήρωσε με απόλυτο!

Metrosport Team21 Ιουνίου 2021

Η Ολλανδία εύκολα, άνετα και επιβλητικά επικράτησε 3-0 των Σκοπίων, κλείνοντας τις υποχρεώσεις της στον Γ’ Όμιλο του Euro 2020 με το απόλυτο των νικών.

Οι Σκοπιανοί έφτασαν πρώτοι στο γκολ, στο 9’, ωστόσο ο Τρισκόφσκι ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Η Ολλανδία άνοιξε το σκορ στο 24’ όταν σε εξαιρετική αντεπίθεση ο Μάλεν τροφοδότησε τον Ντεπάι κι εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντιμιτριέφσκι πετυχαίνοντας το 0-1.

Οι Σκοπιανοί απείλησαν με σουτ του Τραϊκόφσκι που δεν βρήκε στόχο, για να απαντήσει η Ολλανδία με διπλή χαμένη ευκαιρία για το 0-2

Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί κατόρθωσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη σκοράροντας για δεύτερη φορά στο 51’ με τον Βαϊνάλντουμ να δέχεται το ωραίο γύρισμα του Ντεπάι από αριστερά και από κοντά να σκοράρει πετυχαίνοντας το 0-2.

Οι «οράνιε» έδωσαν διαστάσεις στην εύκολη νίκη τους στο 58’ με τον Μάλεν να τροφοδοτεί με κάθετη μπαλιά τον Ντεπάι, τον Ντιμιτριέφσκι να αποκρούει το σουτ του και τον Βαϊνάλντουμ να σκοράρει (για δεύτερη φορά στον αγώνα) από το ύψος του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Ο Γκόραν Πάντεφ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα της χώρας του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του αποχωρώντας στο 68’ από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 72’ τα Σκόπια πέτυχαν και πάλι γκολ με τον Τσουρλινοφ, το οποίο ακυρώθηκε κι αυτό ως οφσάιντ.

Σκόπια: Ντιμιτριέβσκι, Ριστόβσκι, Βελκόβσκι, Μούσλιου, Αλιόσκι, Μπάρντι (78’ Στογιανόβσκι), Αντέμι (79’ Νικόλοφ), Τριτσκόβσκι (56’ Τσουρλίνοφ), Ελμάς, Τραϊκόβσκι (68’ Χασάνι), Πάντεφ (68’ Κοσταντίνοφ).

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντάμφρις (46’ Μπέρχαους), Ντε Φράι (46’ Τίμπερ), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Φαν Άανχολτ, Ντε Γιονγκ (79] Γκάκπο), Βαϊνάλντουμ, Χραφενμπερχ, Ντεπάι (66’ Βέχορστ), Μάλεν (66’ Πρόμες).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.