«Έτσι υποχρέωσε ο Αλαφούζος τον Κυριακού να δείξει ο ΑΝΤ1 ελεύθερα όλα τα ματς του Μουντιάλ»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Πριν λίγη ώρα δημοσιεύτηκε επισήμως η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, στην οποία αναφέρει ότι όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι του σταθμού.

Βέβαια, πριν την ανακοίνωση υπήρχαν σκέψεις από τον ΑΝΤΕΝΝΑ να μεταφερθούν τα μισά παιχνίδια στο ελεύθερο κανάλι και τα υπόλοιπα στο Μακεδονία ΤV, αλλά αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, οποίος κατήγγειλε ως παράνομη αυτή την ενέργεια στο ΕΣΡ, σύμφωνα με το dark room του newmoney.

«Τώρα, επί του πιεστηρίου, μαθαίνω ότι χθες το βράδυ ο ΑΝΤΕΝΝΑ σκεφτόταν να βάλει τα μισά παιχνίδια της ημέρας στο "ελεύθερο κανάλι" και τα άλλα μισά στο δικό του Μακεδονία ΤV, υπερβαίνοντας έτσι το πρόβλημα της συνδρομητικής πλατφόρμας. Όμως κάτι τέτοιο βρίσκει σφόδρα αντίθετο τον ΣΚΑΪ (αλλά πιθανώς και άλλα κανάλια) με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο να παρεμβαίνει προσωπικά στο ΕΣΡ για να καταγγείλει ως παράνομη αυτήν την ενέργεια, αφού το Μακεδονία ΤV, όπως ισχυρίζεται, είναι θεματικό κανάλι και δεν μπορεί να το κάνει. Η συνέχεια επί της οθόνης...», αναφέρει χαρακτηριστικά το dark room του newmoney.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.