«Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΣ τονίζοντας πως αυτό θέλει να δει και στη συνέχεια: «Ήμασταν πάρα πολύ οργανωμένοι. Δούλεψαν όλοι οι παίκτες πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε φάση και γκολ από τον ΠΑΣ. Παίξαμε κλειστά, παλέψαμε και έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα στην αμυντική της λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, έχουμε πολύ ποιότητα. Αυτό που θέλουμε να βλέπουμε κάναμε στο παιχνίδι μας».

Σημείωσε πως ήταν σημαντικό πως για πρώτη φορά μέσα στο 2021 ο Δικέφαλος δεν έδωσε μεσοβδόμαδα κάποιο παιχνίδι: «Πήραμε μια μικρή ανάσα σαν ομάδα, σαν παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά σε πολλά κομμάτια και αμυντικά και επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πως ξεκουραστήκαμε».

Αύριο ο Δικέφαλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε Βιεϊρίνια, Ινγκασον και Κρέσπο αλλά αυτό δεν πρέπει να αλλάξει το πλάνο της ομάδας: «Δεν αλλάζει το πλάνο μας. Έχουμε τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή».

Σημείωσε πως ο αυριανός αγώνας δεν θα έχει καμιά σχέση με εκείνον του Κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-2 την αντίπαλο του: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Η Λαμία έκανε αλλαγές όπως και εμείς αλλά πλέον είναι ματς Πρωταθλήματος που θέλουμε να κερδίσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.