«Έτσι θα ξεκινήσει η Μακάμπι, τι είπε στους παίκτες του ο Ίβιτς»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Χαΐμ Νετανέλ.

Ο ρεπόρτερ από το Ισραήλ μίλησε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το πώς αντιμετωπίζει τη ρεβάνς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων, ο Χαΐμ Νετανέλ δήλωσε:

Αν θα κανει αλλαγες ο Βλάνταν Ίβιτς: «Όταν ο Ίβιτς έχει επιτυχία σε ένα παιχνίδι συνήθως ξεκινά με τους ίδιους 11, εκτός αν έχει τραυματισμούς. Έτσι πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με τους ίδιους όπως στο Τελ Αβίβ».

Αν ξεκινήσει ο Ζάχαβι: «Δεν το πιστεύω. Εκτιμώ θα μπει στη διάρκεια του αγώνα. Δε θα ξεκινήσει αλλά θα μπει σταδιακά γιατί ήταν τραυματίας για πολύ καιρό. Ο αμυντικός Οφίρ Νταβιτζάτα είχε τραυματισμό και τελικά έπαιξε ο Χόζεζ».

Για την εικόνα και τη δυναμική του Άρη και αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη: «Νομίζω ότι έχουν ορισμένους επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση. Δε θυμάμαι τα ονόματα αλλά έχουν πολλή τεχνική και είναι γρήγοροι στην επίθεση. Η εντύπωση μου είναι ότι ο Άρης είναι πολύ καλύτερος από ότι έδειξε με την απόδοση που είχε στο Τελ Αβίβ».

Αν η Μακάμπι θεωρεί πως έχει τις πιθανότητες υπέρ της ή ο Ίβιτς προειδοποίησε τους παίκτες του: «Ο Ίβιτς είναι σοβαρός προπονητής και ζήτησε συγκέντρωση. Παίρνει το ματς πολύ σοβαρά και λέει στους παίκτες του ότι δεν έχουν προκριθεί. Στην πρώτη του περίοδο στο Ισραήλ ο Ίβιτς πήρε 2 σερί πρωταθλήματα αλλά δεν πέτυχε στην Ευρώπη, ήταν σκέτη καταστροφή. Θέλει την οδηγήσει στην Ευρώπη και η Μακάμπι αντιμετωπίζει τα ευρωπαϊκά ματς με πολλή σοβαρότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.