«Να στηριχθεί ο Φερέιρα, πριν τον κορωνοϊό ήταν μαζί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

«Με ευρωπαϊκές πορείες θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ»,  τόνισε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ επανέλαβε ότι θα πρέπει να στηριχθεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου ο Αμπέλ Φερέιρα

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά:

«Προς το παρόν βλέπουμε νέα παιδιά, δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Είναι πολλά χρόνια αυτά τα παιδιά στο σωματείο, έχουν περάσει σκάουτινγκ και καλή εκπαίδευση. Έχουν δουλέψει για να εξελιχθούν κι όχι να μάθουν να κερδίζουν».

Για την ένταξη του Τζόλη και του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στις ακαδημίες του και μακάρι να δώσουν ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά ώστε να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Αν επενδύσει σε αυτά ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Θέλει μια χημεία με νέα παιδιά και έμπειρων παικτών. Έχουν όλα τα εφόδια αυτά τα παιδιά, αρκεί να μείνουν και να τους δοθούν ευκαιρίες. Πρέπει να ψήνονται στην πρώτη ομάδα κι όχι να πηγαίνουν δανεικοί».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Ο ΠΑΟΚ πέρυσι κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα και φέτος είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Τότε ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ήταν μαζί στην κορυφή. Εγώ επιμένω πώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τον Φερέιρα. Οι ομάδες ανεβαίνουν με πορείες ευρωπαϊκές. Γιατί αλλάζουν τόσο συχνά οι τεχνικοί διευθυντές; Μόνο για μεταγραφές είναι; Πάντα μόνοι αυτοί φταίνε;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.