«Θα ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς ο Κρμέντσικ - Τον είχα προτείνει στα 17 του στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης, Μιχάλης Ανθόπουλος που γνωρίζει καλά την αγορά της Τσεχίας και αναφέρθηκε στον φορ του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, τονίζοντας ότι μπορεί να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς και να κάνει τη διαφορά στον Δικέφαλο! 

«Γέλασα από χαρά όταν άκουσα ότι ο Μάικλ θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Τον γνωρίζω πολύ καλά και μάλιστα τον είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών. Τότε πήρα τηλέφωνο σε κάποιον και τους είπα ελάτε πάρτε τον. Τότε το στυλ του ήταν σαν του Πογκρέμπνιακ. Ήμουν αρκετά χρόνια στην Τσεχία και είχα μεγάλο δίκτυο και βρέθηκε αυτό το παιδί μπροστά μου και συνεργάστηκα μαζί του. Από μικρός ξεχώριζε. Μαζί δουλέψαμε για έναν χρόνο στην Σάσλαμ. Εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα. Αν νιώσει καλά ο Κρμέντσικ, θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο σωματείο και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει θέμα να αγωνίζεται κάτω από πίεση. Μακάρι να φτάσει στα επίπεδα του Πρίγιοβιτς. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να γίνει και καλύτερος. Εκείνη τη σεζόν ο Σέρβος είχε την εύνοια και του πήγαιναν όλα όπως τα ήθελε. Το ίδιο εύχομαι να γίνει με τον Μάικλ. Μπορεί να έχεις τη διάθεση, αλλά να μην σου βγει. Για να δείξει πράγματα ο Κρμέντσικ, πρέπει να μείνει στην Τούμπα. Σε έξι μήνες δεν μπορείς να δείξεις όλα τα στοιχεία σου. 

Αυτό τον παίκτη θα μπορούσες να τον είχες αγοράσει με 40.000 ευρώ και τώρα καλείσαι να δώσεις πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τον κρατήσεις. Για να καταλάβετε τι λέω, αν πρότειναν τον Τζόλη στον ΠΑΟΚ, δεν θα τον έπαιρναν επειδή είναι νεαρός σε ηλικία. Ο Μάικλ έφτασε και να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Τσεχίας. Αυτό τα λέει όλα. Βέβαια, ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Αν επανέλθει στα νούμερα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, θα κάνει μεγάλη διαφορά στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.