«Έτσι θα πάρει η Μάλμε τον Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ - Ξυλοκόπος ο Βέρνμπλουμ»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ελληνας ατζέντης που μένει στη Σουηδία, Σπύρος Τουλίκας, και μίλησε για την πορεία του Τσόλακ στη Μάλμε, τα γκολ που βάζει στην Ευρώπη αλλά και τις πιθανότητες να μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στη σουηδική ομάδα. Επίσης, μίλησε για την αποχώρηση του Βέρνμπλουμ από την ενεργό δράση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Τσόλακ και την πορεία του στη Μάλμε: «Η Μάλμε έχει πολλούς φιλάθλους και συζητιέται πολύ το ποδόσφαιρο. Πραγματικά είναι καλός ο Τσόλακ, έχει βάλει 6 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα. Τώρα έβαλε και στην Ευρώπη, νομίζω πως η Μάλμε είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατ.ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει. Η Μάλμε είναι η μόνη ομάδα στη Σουηδία που μπορεί να δώσει τόσα λεφτά, με τις πορείες στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ έχει μαζέψει πολλά λεφτά. 

Για να δώσει τα 3 εκατ.ευρώ η Μάλμε, θα πρέπει ο Τσόλακ να κατέβει από τα 450.000 ευρώ στα μισά για μισθό. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τόσα λεφτά σε μισθό σε κάποιον παίκτη, όπως αυτά που έπαιρνε ο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ. Θα με εκπλήξει πολύ αν πάρει πάνω από 150.000-200.000 ευρώ το χρόνο ο Τσόλακ στη Μάλμε. Στη Σουηδία υπάρχει και 50% φορολογία, οπότε είναι δύσκολο να δώσουν μεγάλους μισθούς. Αν μπει σε ομίλους η Μάλμε και βάλει γκολ ο Τσόλακ στην Ευρώπη, μπορεί η σουηδική ομάδα να τον πουλήσει στη συνέχεια σε άλλη ομάδα».

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ και την πορεία της καριέρας του: «Ο Βέρνμπλουμ δεν έχει παίξει ουσιαστικά ποδόσφαιρο εδώ και 2-3 χρόνια. Έχει παίξει στη Ρωσία κάποια χρόνια, στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει τι αξίζει. Ηταν ένας δυνατός παίκτης, ένας ξυλοκόπος που έκανε πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.