Ετσι κλείνει η συμφωνία ΠΑΟΚ-Ουάρντα-Βόλου

Κώστας Πετρωτός28 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αμρ Ουάρντα θα είναι από σήμερα (28/12), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και με την βούλα, καθώς αναμένεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «metrosport.gr», ήδη έχει γίνει η επαφή μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος, σεβόμενος το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος πήγε στην ομάδα του από τον Δικέφαλο με ειδική συμφωνία, άναψε το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Τούμπα. Οι τελικοί όροι του deal θα καταγραφούν αύριο, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του «metrosport.gr» αναφέρουν τα εξής: 

 -Ο Αμρ Ουάρντα είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους (έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2021), έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να φανεί πώς θα πάει αυτή η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και να αποφασιστεί αν θα γίνει διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο. 

 -Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα κι αφού πρώτα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Super League 1 το απόγευμα της Δευτέρας. 

 -Είναι πιθανό ο Βόλος, ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή, να αποκτήσει παίκτη του ΠΑΟΚ (πιθανόν με την μορφή δανεισμού), αφού πρώτα ο Πάμπλο Γκαρσία πάρει την τελική απόφασή του για το ποιους θέλει να κρατήσει στο ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.