Έτσι γιόρτασε ο Μέσι και όλη η Αργεντινή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ο Λιονέλ Μέσι σηκώνοντας στον ουρανό του Κατάρ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στα πέναλτι.

Ο Αργεντινός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πορείας των Αργεντίνων στο Μουντιάλ και 36 χρόνια μετά έκανε ότι και ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό. Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το γιόρτασαν με την ψυχή του στήνοντας πάρτι στα αποδυτήρια.

Το σύνθημα το έδωσε ο Μέσι ανεβαίνοντας στο τραπέζι με το τρόπαιο. Μετά το τέλος των πανηγυρισμών με ανάρτηση του στα social media έδειξε να μην το πιστεύει.

«Πρωταθλητές κόσμου!!!!!!! Τόσες πολλές φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ το ήθελα που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...... Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με υποστήριξαν και επίσης σε όσους πίστεψαν σε μας. Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά πως εμείς οι Αργεντινοί όταν παλεύουμε όλοι μαζί και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε αυτά που βάζουμε στόχο. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτό το γκρουπ, που είναι πάνω από άτομα, το οποίο πάλεψε για το ίδιο όνειρο που είχαν όλοι οι Αργεντινοί... Το πετύχαμε!!! Πάμε Αργεντινή!!!!! Τα λέμε πολύ σύντομα...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.