Μπενέα: «Έτσι φτάσαμε στον πλειστηριασμό του ακινήτου του Κούγια από τον Μελισσανίδη»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Μαίρη Μπενέα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το θέμα με τον πλειστηριασμό του ακινήτου του Αλέξη Κούγια κατόπιν απαίτησης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Μπενέα δήλωσε:

«Στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δημοσιεύονται τα ακίνητα που βγαίνουν. Έτσι προχτές και με το ακίνητο του κ. Κούγια, το γραφείο του στη Βασιλίσσης Σοφίας με τιμή εκκίνησης 500.000 ευρώ. Είναι ένα παλιό νεοκλασικό που όντως εκεί που βρίσκεται, την ιστορία που έχει και την αξία του, είναι υπερπολυτελές, είναι και λίγα τα χρήματα αλλά αυτή είναι η τιμή εκκίνησης.

Το ποσό για το οποίο ξεκίνησε η ιστορία ήταν 5 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το ποσό επιδικάστηκε στον Μελισσανίδη ως αποζημίωση από συκοφαντική δυσφήμηση. Όταν δεν πληρώνεις ο δανειστής βγάζει ότι έχεις και δεν έχεις για να πάρει τα χρήματα του. Έχει φτάσει η οφειλή στα 15.800 ευρώ. Ο κ. Μελισσανίδης δεν ξέρω τι θα κάνει, μπορεί να χτυπήσει και ο ίδιος ή οποιοσδήποτε. Είναι δημόσιος ο πλειστηριασμός. Όποιος δώσει τα περισσότερα θα το πάρει. Αν υπάρχουν άλλοι δανειστές θα αναγγελθούν, ο σημαντικότερος είναι το δημόσιο, η εφορία. Τη σειρά την ορίζει ο νόμος, ποιοι προηγούνται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.