Έτσι έρχεται ο Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2021

Είναι γνωστό ότι ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης έχουν έναν κύκλο γνωστών ανθρώπων του ποδοσφαίρου, ειδικά στα Βαλκάνια, και κατά καιρούς τους προτείνονται ταλέντα. Ένα από αυτά, τον 21χρονο Βόσνιο ακραίο μεσοεπιθετικό, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς (δεξιά στην φωτό) θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες.

Χθες, η ομάδα του ύψους 1.72μ. παίκτη, Ράντνικ Μπιέλινα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Δικέφαλο και την έλευση του παίκτη στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, στη Βοσνία σημειώνουν ότι ο παίκτης θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ που θα πληρώσει μόνο τα τροφεία στη Ράντνικ.

Ο Μπράντονιτς αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας και φέτος ειδικότερα έχει 16 συμμετοχές και 5 γκολ. Συνολικά μετράει 82 επίσημα ματς, 22 γκολ και 9 ασίστ.

Είναι δεξιοπόδαρος και διεθνής με την U21 της Βοσνίας με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου, έχοντας κάνει τρία ματς. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην Κ17 και την Κ19 της Σερβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μπράντονιτς ήθελαν Σαράγεβο και Μπόρατς στην πατρίδα του, καθώς και η Τσουκαρίτσκι στην Σερβία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.