Έτσι δρομολογήθηκε η επιστροφή Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης19 Δεκεμβρίου 2022

Η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν προκάλεσε έκπληξη σε όλους όσοι γνωρίζουν τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο Αργεντίνος επιθετικός στη διάρκεια (τουλάχιστον) της περασμένης εβδομάδας και οι οποίες οδήγησαν στη συνάντησή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και στην επιστροφή του παίκτη στην ομάδα.

Τουλάχιστον δύο εβδομάδες τώρα, η «Μ» επιμένει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των όσων έχουν γραφτεί για τον Μαντσίνι ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας. Σαν αυτή που τον ήθελε να είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό και μάλιστα να αναμενόταν να πάρει μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία των Πειραιωτών. 

Πάμε λοιπόν στα δεδομένα. Πρώτον: Ο Αργεντίνος αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως του τα είχαν παρουσιάσει οι συμβουλάτορές του και τουλάχιστον σε επίπεδο προτάσεων, δεν έφτασαν αυτές που ενδεχομένως περίμενε. Δεύτερον: Στην ΠΑΕ Αρης δεν έφτασε καμία πρόταση, ικανοποιητική για τα οικονομικά κριτήρια που είχαν βάλει οι «κίτρινοι». Τρίτον: Ο Θόδωρος Καρυπίδης πράγματι ήταν αμετακίνητος αλλά προϊόντος του χρόνου πολύ λογικά άρχισε να λογαριάζει και την αγωνιστική απώλεια. Τέταρτον: Εδώ βρίσκεται το σημαντικότερο στοιχείο. Οι ενέργειες του ίδιου του ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι κινητοποίησε τους πάντες με σκοπό να «κερδίσει» την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Αλαν Πάρντιου ήταν ένας από τους ισχυρούς συμμάχους του.

Εν τέλει, έγινε αυτό που θα έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που δεν διαπιστώθηκαν οι οικονομικές προϋποθέσεις για την πώληση του παίκτη. Γόνιμο έδαφος δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή για να φτάσουμε στη χθεσινή συνάντηση μαζί του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 Κατά την ΠΑΕ Αρης, ο ποδοσφαιριστής έδωσε εξηγήσεις στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και ζήτησε την επιστροφή του στην ομάδα. Στην πραγματικότητα, αυτές είχαν δοθεί στο προηγούμενο διάστημα, χθες απλά επικυρώθηκε η επιστροφή του. Γιατί πολύ απλά και οι δύο πλευρές ήταν χαμένες από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Ομηρος των συμβουλατόρων του, ο Μαντσίνι αντιλήφθηκε ότι αν ο ίδιος δεν έριχνε γέφυρες, ο Αρης δεν είχε σκοπό να το κάνει.

 Προφανώς κατάλαβε ότι η στάση του ήταν τουλάχιστον ακραία γιατί στην όλη υπόθεση ουδέποτε είχε το πάνω χέρι. Δεύτερον, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια ο Αρης έχει ανάγκη τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.