Έτοιμος ο Μπράμπετς, τον υπολογίζει ο Μάντζιος για την πρεμιέρα

Γιώργος Στράντζαλης12 Σεπτεμβρίου 2021


Ο Άκης Μάντζιος έχει κατασταλάξει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στις επιλογές του για το βασικό σχήμα στον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ και μεταξύ αυτών, στο πλάνο του, συμπεριλαμβάνεται ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Για ορισμένους μπορεί να θεωρείται ρίσκο η συμμετοχή του Τσέχου στο πρώτο 90άλεπτο της σεζόν, καθώς δεν πήρε χρόνο στα φιλικά προετοιμασίας και έχει μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα. Ωστόσο, ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι τόσο ικανοποιητικός που αναγκάζει τον προπονητή του Αρη να… κοιτάξει (και) προς αυτή την κατεύθυνση, αλλάζοντας το δίδυμο του κέντρου άμυνας.

Στους περισσότερους φιλικούς αγώνες χρησιμοποιήθηκε ως δίδυμο ο Φαμπιάνο με τον Μπεναλουάν, όπως και στο δεύτερο 90άλεπτο κόντρα στην Αστάνα. Ενίοτε χρησιμοποιήθηκε και ο Γιώργος Δεληζήση. Το γεγονός όμως ότι ο Μπράμπετς αποκτήθηκε με την προοπτική να πάρει φανέλα βασικού, ενισχύοντας με την παρουσία του την αμυντική γραμμή του Αρη, καθώς και τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει στην απόδοσή του ο Γαλλοτυνήσιος, φαίνεται ότι θα φέρουν τον Τσέχο δίπλα στον Φαμπιάνο. Ένα νέο δίδυμο κεντρικών αμυντικών από το οποίο ασφαλώς υπάρχουν προσδοκίες. 

Τα μέχρι τώρα δείγματα από τον Βραζιλιάνο στόπερ πάντως, είναι άκρως ικανοποιητικά και μένει να φανεί το πώς “δένει” αγωνιστικά με τον Μπράμπετς ο οποίος ήρθε στον Αρη έχοντας ήδη 11 επίσημα παιχνίδια στα πόδια του με την Βικτόρια Πλζεν. Συνεπώς ο Μάντζιος έχει κάθε λόγο να τον υπολογίζει και να τον εμπιστεύεται για τον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.