Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρίτας

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Με τη συμπαράσταση 150 περίπου φίλων του ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία απέναντι στη Ρίτας στο Βίλνιους (19:30, Metrosport.gr, Cosmote Sport 4) για την πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ στο Βίλνιους και με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη στην αποστολή της ομάδας, ετοιμάζονται να πάρουν τη δεύτερη νίκη στη σειρά των αγώνων μετά από την επικράτηση στο «PAOK Sports Arena» και στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου θα αντιμετωπίσει σε νέο όμιλο τις Βόννη, Μανρέσα αλλά και τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα σε Μπαχτσεσεχίρ και Οστάνδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, για τη σημερινή αναμέτρηση υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, «Το καλό της συμμετοχής στην Ευρώπη, είναι ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να σκέφτεται στο παιχνίδι που πέρασε. Πηγαίνεις γρήγορα στην επόμενη κατάσταση. Θα αφήσουμε αρκετά γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα πίσω μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ομάδα έχει παιδιά που δεν είναι ρούκι. Υπάρχει ο Μαργαρίτης, ο Κακλαμανάκης, ο Σλαφτσάκης, ο Σαλούστρος, ο Riley, ο Franke που έχει περάσει από πολλά πρωταθλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε εδώ οπότε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.