Έτοιμος και ικανός ο ΠΑΟΚ για τη ζημιά στην ΑΕΚ

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πραγματοποίηση του αγώνα του οποίου το αποτέλεσμα καθόρισε ο διαιτητής Καρακατσούνης, κλείνοντας τα μάτια στο καθαρό φάουλ του Ζήση στον Λοβ, κάτι που προκάλεσε την ένσταση του ΠΑΟΚ και τη δικαίωση του από τον αθλητικό δικαστή, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με την ψυχολογία που του δίνουν οι πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του, ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει ένα πακέτο δύο αγώνων αφού σήμερα θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ και το Σάββατο με το Λαύριο. Στοχεύει σε μία τουλάχιστον νίκη που θα βάλει σε διαφορετική τροχιά την πορεία του στο Πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους ενώ από την άλλη πλευρά η χτυπημένη από τραυματισμούς ΑΕΚ, αποτελεί ερωτηματικό. Με πιο πρόσφατη την απώλεια του Γκίκα που είναι άγνωστο το διάστημα της απουσίας του, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να επιστρατεύσει έναν πρώην παίκτη της (Μιχάλης Πολυτάρχου) για να τη βοηθήσει στις... προπονήσεις, γεγονός ενδεικτικό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.