Ετοιμος για να γράψει ιστορία ο Ιωνικός Διαβατών

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Ετοιμος για να γράψει ιστορία είναι ο Ιωνικός Διαβατών καθώς με νίκη την Κυριακή στις 16.00 στα Διαβατά με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχναίικων Αχαΐας  θα περάσει απευθείας στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα παίξει είτε με κυπελλούχο ΕΠΣ, είτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, είτε με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 (εκτός των Αρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού). 

Πρόεδρος στον Ιωνικό ανέλαβε φέτος ο Γιάννης Φαρμάκης ο οποίος μετά από είκοσι χρόνια επιστρέφει στα διοικητικά. Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας επισήμανε: «Εφικτό είναι να παίξουμε στην πέμπτη φάση καθώς η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή παίζει στο τοπικό Πρωτάθλημα της Αχαΐας. Θέλουμε τους πάντες στο πλευρό μας, την ΕΠΣΜ, τον σύλλογο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τον σύνδεσμο προπονητών, την περιφέρεια, τον δήμο, όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Πως βλέπετε τα πράγματα φέτος για τον Ιωνικό;

«Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα. Η ομάδα είναι καλή, έχουμε υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μέχρι και τη άνοδο».

Χαλιλάι: «Τεράστια ευκαιρία»

Ολοκληρώνει ο Ιωνικός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής και ο προπονητής του Εμιλιάνο Χαλιλάι επισήμανε: «Για εμάς είναι τεράστια ευκαιρία καθώς με νίκη θα περάσουμε από την επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Πιστεύω θα έχουμε πολύ κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας. Η κλήρωση ήταν βατή καθώς θα μπορούσε και πιο δύσκολη, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Εχουμε δει κάποια πράγματα από τον αντίπαλο μας. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση των ομάδων για τη νίκη - πρόκριση. Αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας ενώ ο αντίπαλος έπαιξε την προηγούμενη Τετάρτη».

Πασπαλάς: «Πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο»

Πίστη για τη νίκη υπάρχει στον Ιωνικό και από πλευράς διοίκησης ο Γιώργος Πασπαλάς τόνισε: «Η προσπάθεια των τελευταίων ετών δικαιώνεται. Με μπροστάρη τον Γιάννη Φαρμάκη και με όλους εμάς δίπλα του στοχεύουμε να πάμε τον Ιωνικό ακόμη ψηλότερα. Η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής είναι μονόδρομος.

Πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο. Εχουμε στείλει προσκλήσεις παντού για να έρθει ο κόσμος και να χαρεί την ομάδα μας».


Γιανταμίδης: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»

Ετοιμος είναι ο Ιωνικός για το παιχνίδι της Κυριακής και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παντελής Γιανταμίδης επισήμανε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας. Θα διοργανώσουμε ένα παιχνίδι γιορτή και ετοιμάζουμε και καλή φιλοξενία, για τον αντίπαλο. Ημασταν τυχεροί στην κλήρωση καθώς αποφύγαμε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και εφόσον νικήσουμε, στην επόμενη φάση θα περάσουμε χωρίς αγώνα. Σε κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε από εδώ και πέρα θα γράφουμε ιστορία. Κίνητρο αποτελεί το γεγονός ότι αν προκριθούμε ίσως παίξουμε με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1». Για το θέμα του μητρώου είπε: «Να τελειώσει αυτό το θέμα γιατί είναι κρίμα αρχές Οκτωβρίου και να μην έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα».

Η ομάδα του Ιωνικού θα τα δώσει όλα για τη νίκη και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέθεσαν την άποψη τους για το παιχνίδι.

Μαργαρίτης: «Γιορτή»

Τεράστια είναι η εμπειρία στα γήπεδα για τον Γιώργο Μαργαρίτη ο οποίος για το παιχνίδι της Κυριακής είπε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εχουμε δει κάποια βίντεο παιχνιδιού του αντιπάλου αλλά δεν παύει να είναι μια άγνωστη ομάδα για εμάς. Θα είναι μια γιορτή το παιχνίδι αυτό. Περιμένουμε να έχει κόσμο, να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσουν οι φίλαθλοι τις προσπάθειες μας».

Για τον φετινό Ιωνικό τόνισε: «Φέτος θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα Α1 με πολλές δυνατές ομάδες και χωρίς κάποιο φαβορί. Οσο για εμάς θα προσπαθήσουμε να …τρυπήσουμε το ταβάνι μας. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Κατσαμακίδης: «Σοβαροί από την αρχή»

Ο Γιάννης Κατσαμακίδης για το παιχνίδι του Ιωνικού με το συγκρότημα της Πάτρας επισήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, χωρίς επιστροφή. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή για να πάρουμε την πρόκριση την οποία θέλουμε πολύ στην ομάδα. Που θα κριθεί το παιχνίδι; «Οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Ακόμη είναι στο στάδιο του μονταρίσματος και δεν έχουν ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια. Το παιχνίδι θα κριθεί στην αποφασιστικότητα των ομάδων, στις προσωπικές μονομαχίες και ποιος το θέλει πιο πολύ. Είδαμε το παιχνίδι τους στη Ρόδο αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Θεωρώ ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο και θα μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας, άλλωστε και από πέρσι βλέποντας την πορεία της ομάδας ερχόταν ο κόσμος περισσότερο. Το παιχνίδι και αυτή την Κυριακή θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και θα έχει αρκετό κόσμο».

Αν προκριθείτε μπορεί να παίξετε με ομάδα Σούπερ Λιγκ 1. Τι έχεις να πεις για αυτό; «Σε περίπτωση πρόκρισης ότι και να έρθει θα είναι επιτυχία από μόνο του, πόσο μάλλον αν αντίπαλος μας είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1».

Χατζηαντωνίου: «Κατόρθωμα»

Η ομάδα του Ιωνικού περιμένει πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής και ο ποδοσφαιριστής της Νίκος Χατζηαντωνίου είπε:« Είναι ιστορικό παιχνίδι για εμάς. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά θα κατεβούμε πανέτοιμοι για τη νίκη-πρόκριση».

Που θα κριθεί το παιχνίδι; «Στη συγκέντρωση και ποιος το θέλει περισσότερο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να γεμίσει το γήπεδο. Κίνητρο αποτελεί για εμάς ότι σε περίπτωση νίκης θα περάσουμε στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου καθώς τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναΰπάρξει. Θα αποτελεί κατόρθωμα για κάθε ερασιτεχνική ομάδα».

Τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος από τον Ιωνικό;

«Μπορούμε να πάρουμε την άνοδο. Πιστεύω τα επόμενα χρόνια ο Ιωνικός θα πρωταγωνιστεί στη Γ Εθνική».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.