Έτοιμοι οι «δράκοι» για ένα ξέσπασμα 

Γιώργος Μάντζιος24 Οκτωβρίου 2020

Η Ζιλ Βιθέντε προσφέρεται για μια άνετη νίκη της Πόρτο.


Η δράση συνεχίζεται σε Βέλγιο, Ολλανδία και Πορτογαλία, αν και ο...κορωνοϊός έχει κάνει κι εκεί την εμφάνιση του και ιδιαίτερα στις λεγόμενες Κάτω Χώρες, ήταν έχουν βρεθεί κρούσματα σε ομάδες, είτε αναβάλλονται ήδη παιχνίδια (βλέπε Έουπεν – Μαλίν, Σερκλ Μπριζ – Μουσκρόν και Σαρλερουά – Βάασλαντ Μπέβερεν στο Βέλγιο). Για να μην σας κουράζω, ξεχώρισα 6 επιλογές και σας παραθέτω σκέψεις, στοιχεία κι επιχειρήματα για αυτές:

Στην Ολλανδία η βασική μου επιλογή είναι ο άσος της Σπάρτα Ρότερνταμ (2,10) που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας σύμμαχο τις δύο πολές καλές πρόσφατες εμφανίσεις της, απέναντι σε Φέγενορντ (1-1 και χαμένο τετ α τετ στο φινάλε) και Άλκμααρ (έχανε 0-4 και ισοφάρισε 4-4). Η Χέρακλες από την άλλη ήταν απογοητευτική στην εντός έδρας ήττα από την Βααλβάικ, ενώ εκτός έδρας μετρά 2/2 ήττες, δεχόμενη συνολικά 7 γκολ από Βίλεμ και Φίτεσε.

Δύο επιλογές κράτησα από το Βέλγιο και οι δύο έχουν να κάνουν με γκολ. Καταρχάς το πολύ πιθανό combo G/G & over (1,80) στο ντέρμπι της Αμβέρσας ανάμεσα σε Αντβέρπ και Μπέερσοτ. Οι γηπεδούχοι πάντα δυνατοί στην έδρα τους με Μποκανί και Ραφαέλοφ ιδιαίτερα επικίνδυνοι μπροστά, αλλά κουβαλούν και κούραση από το ματς με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι με 22 γκολ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία αλλά με 20 γκολ παθητικό και την 2η χειρότερη άμυνα!Αμφότερες μετρούν από 5 συνεχόμενα g/g & over στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους.

Δεύτερη επιλογή το G/G (1,75) στο Σιντ Τρούιντεν – Σταντάρ, αφού η ομάδα της Λιέγης είναι μεν το φαβορί, αλλά κουβαλά κούραση από το παιχνίδι με τη Ρέιντζερς στην Ευρώπη, έχει 5 βασικούς εκτός λόγω κορωνοϊού και 9 σερί χρόνια δέχεται γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τρεις επιλογές από την Πορτογαλία, οι δύο από τη μεγάλη κατηγορία και η τρίτη από την δεύτερη. Βασική επιλογή το combo 1 & over (1,80) στο Πόρτο – Ζιλ Βιθέντε, με τους «δράκους» να ψάχνουν μια πειστική εμφάνιση μετά από καιρό και να βρίσκουν απέναντι τους μια ιδιαίτερα μέτρια ομάδα. Ευκαιρία για τους παίκτες του Κονσεϊσάο να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερη επιλογή το G/G (1,85) στο Φαμαλικάο – Μποαβίστα με τους γηπεδούχους να μετρούν 4 σερί στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει και στις 2 φετινές τους εξόδους. Πέρυσι σε αυτό το γήπεδο είχαμε σκορ 2-2.

Τρίτη επιλογή ο άσος της Μπενφίκα Β΄(2,00) που παρότι μετράει 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, παραμένει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (13 τέρματα) και υποδεχόμενη την ουραγό Ακαντέμικο Βισέου που... σκοράρει με το σταγονόμετρο (χειρότερη επίθεση με 2 γκολ), μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.


Οι επιλογές μου:


ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΠΟΡΤΟ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 1 & OVER (1,80)

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΧΕΡΑΚΛΕΣ 1 (2,10)


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ G/G (1,85)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β΄ - ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΟ ΒΙΣΕΟΥ 1 (2,00)


ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΜΠΕΕΡΣΟΤ G/G & OVER (1,80)

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ G/G (1,75)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.