Έτοιμοι για συμφωνία ΠΑΟΚ και Τζέιλεν Ράιλι

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Ο Τζέιλεν Ράιλι είναι ο εκλεκτός για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ. Ο Ράιλι, συμμετέχει αυτό το διάστημα, μαζί με πολλούς άλλους παίκτες στο «Tournament», που αποτελεί μία από τις γνωστότερες off-season διοργανώσεις στις ΗΠΑ και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Δικέφαλος

Ο 29χρονος είχε και κάποιες άλλες προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ βλέπει καλύτερη προοπτική και τη δυνατότητα μέσα από μία καλή χρόνια σε Basket League και Basketball Champions League να αποκτήσει υπεραξία. Είναι πιθανό ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρξει οριστική συμφωνία.

O Ράιλι προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν. Με τη Ρίγα αγωνίστηκε και στο BCL έχοντας 13,6 πόντους με 38% στα τρίποντα, 2,7 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ. Η καλύτρη εμφάνιση του μάλιστα ήταν απέναντι στον Άρη αφού σημείωσε 25 πόντους με 6/11 τρίποντα έχοντας ακόμη έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Ο Ράιλι είναι ύψους 1,85, φοίτησε σε τρία κολέγια (College of Lake County, Sauk Valley, East Tennessee State) και από το 2015 έπαιξε σε μικρά κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Σλοβακία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Λετονία) με εξαίρεση το πέρασμα του από τη γαλλική Σολέ στην περίοδο 2019-20.

Δείτε τον εν δράσει σε ματς της σεζόν που πέρασε...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.