Ετοιμο να δεχτεί το γήπεδο της Ηλιούπολης τους μικρούς αθλητές

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Ηρθε ο πλαστικός τάπητας και άρχισε να τοποθετείται στο γήπεδο της Ηλιούπολης το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι.
Με ανακοίνωση του ο ΓΣ Ηλιούπολης αναφέρει τα εξής: Μετά από αρκετή καθυστέρηση και ολιγωρία των υπευθύνων και ύστερα από αρκετές διαφωνίες και διαπληκτισμούς που είχαμε με τους υπεύθυνους ,το γήπεδο του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα είναι έτοιμο από την επόμενη εβδομάδα για να υποδεχθεί ξανά στην αγκαλιά του τους μικρούς του αθλητές.
Ετσι λοιπόν από Δευτέρα 20/09/2021 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στην γραμματεία για εγγραφή και ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του γηπέδου και των ακαδημιών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Ελάτε να γίνουμε πάλι μια μεγάλη παρέα ελάτε να δώσουμε ξανά ζωή με τις χαρούμενες φωνές των αθλητών μας στο όμορφο γήπεδο μας.
Με εκτίμηση Ο πρόεδρος Λάκης Παπαδόπουλος και ΔΣ ΤΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Επόμενο βήμα θα είναι η αλλαγή τάπητα στο γήπεδο της Ευκαρπίας (δίπλα στον περιφερειακό), ενώ όπως έχει αναφερθεί στο τέλος της χρονιάς θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο της Πολίχνης
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.