Έτοιμη για... σεφτέ η Μπράγκα

Γιώργος Μάντζιος03 Οκτωβρίου 2020

Ιδιαίτερα γεμάτο το πρόγραμμα και του Οκτώβρη στοιχηματικά στην Ευρώπη, αφού ακολουθούν παιχνίδια για το Nations League από την ερχόμενη Πέμπτη έως και την μεθεπόμενη Τρίτη, ενώ αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουν και οι αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Μελετώντας τα ρεπορτάζ σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία κατέληξα στις παρακάτω επιλογές:

Στην Πορτογαλία βασική μου επιλογή το διπλό της Μπράγκα μαζί με over 1,5 για να πάρουμε καλύτερη απόδοση (1,95). Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν τόσο άτυχη στις ήττες από Πόρτο και Σάντα Κλάρα και θεωρώ πως είναι έτοιμη για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η εικόνα της Τοντέλα με Ρίο Άβε και Μαρίτιμο ήταν από κακή έως μέτρια. Δεύτερη επιλογή το 1DNB της Φαμαλικάο (1,80) απέναντι στην απογοητευμένη και κουρασμένη Ρίο Άβε που ξόδεψε πολλές δυνάμεις με τη Μίλαν (έπαιξε παράταση και αποκλείστηκε στα πέναλτι) και το ρόστερ της δεν είναι τόσο μεγάλο για να βάλει πολλούς φρέσκους παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν εκτός έδρας την Μπελενένσες και με καλή ψυχολογία έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Τέλος, πιθανό είναι το over 3,5 (2,10) στο Μπενφίκα – Φαρένσε με την Μπενφίκα να βάζει 7 γκολ σε 2 παιχνίδια αλλά να μετρά συνολικά 39 (!!!) τελικές προσπάθειες. Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων, ικανή για μεγάλο σκορ η ομάδα του Ζέσους.

Στην Ολλανδία η Βααλβάικ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα με Άγιαξ, Φίτεσε και Ουτρέχτη και τώρα αντιμετωπίζει έναν πιο βατό αντίπαλο όπως η μέτρια Τσβόλε που παραδοσιακά δεν είναι δυνατή μακριά από την έδρα της. Εκτιμώ πως οι γηπεδούχοι κάτι θα πάρουν από το παιχνίδι και πάω με το 1Χ εδώ (1,85). Στο Βίλεμ – Φέγενορντ περιμένω παιχνίδι με γκολ και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κι επιλέγω το combo G/G & over (1,85). Η Βίλεμ έδειξε στην 4άρα επί της Χέρακλες ότι εντός έδρας παραμένει ισχυρή, ενώ η Φέγενορντ φτιάχνει πολλές τελικές στα πρώτα της φετινά παιχνίδια.

Στο Βέλγιο παιχνίδι με γκολ περιμένω να είναι το Έουπεν – Σερκλ Μπριζ, με τους γηπεδούχους να έρχονται από 4 σερί αμφίσκορα, λόγω της επιθετικής φιλοσοφίας του προπονητή τους. Η Σερκλ ήταν πολύ καλή στη νίκη επί της Σιντ Τρούιντεν και ανέλπιστα ανταγωνιστική κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, οπότε το over εδώ (1,85) με καλύπτει. Τέλος πιθανό να έχουμε αρκετά κόρνερ στο Οστάνδη – Μουσκρόν, με τους γηπεδούχους να μετρούν διψήφιο αριθμό κόρνερ στα 6 από τα 7 φετινά τους παιχνίδια και την παράδοση να δείχνει 11, 10 και 10 στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η Οστάνδη φέτος μετρά δύο φορές από 15 κόρνερ σε παιχνίδι της και μία φορά 19! Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (1,85).

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2 & OVER 1,5 (1,95)

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΡΙΟ ΑΒΕ 1DNB (1,80)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΦΑΡΕΝΣΕ OVER 3,5 (2,10)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΤΣΒΟΛΕ 1Χ (1,85)

ΒΙΛΕΜ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & OVER (1,85)

ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,85)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.