«Ετοιμάζουμε νέο ύμνο με χορωδία στα πρότυπα του Champions League για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Οι δημιουργοί του τραγουδιού «Η Πόλη της Σιωπής», Μίλτος Ιωαννίδης και Γιώργος Πηλιανίδης ετοιμάζουν ένα νέο ύμνο για τον ΠΑΟΚ θέλοντας να μοιραστούν την αγάπη τους για τον σύλλογο μέσα από κάτι νέο που θα συνοδεύει τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μιλώντας για το νέο τους εγχείρημα καθώς και για τους λόγους που τους έκαναν να θέλουν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ο Μίλτος Ιωαννίδης, ανέφερε: «Ετοιμάζουμε ένα νέο ύμνο για τον ΠΑΟΚ αντάξιο με την ιστορία του ΠΑΟΚ που θα μοιάζει με αυτόν του Champions League καθώς τώρα βρισκόμαστε στο στούντιο. Θα είναι ένας ύμνος ευρωπαϊκός και με χορωδία. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κλαμπ θα υπάρχουν δύο εκδόσεις μία με και μία χωρίς στίχους. Θέλουμε τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και να το κάνουμε το τραγούδι που θα ακούγεται από τα χείλη των φιλάθλων».


Με τη σειρά του ο Γιώργος Πηλιανίδης, πρόσθεσε: «Ήθελα να γράψω κάτι αντάξιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ και αναφέρεται στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα αλλά είναι ένα ποίημα. Είχαμε από κοινού την ιδέα και ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη. Δεν θα έχει τίτλο γιατί πραγματικά για εμάς τίτλος είναι ο ΠΑΟΚ και δεν θέλαμε να το περιορίσουμε».

Μάλιστα, αποκάλυψε και τους αρχικούς στίχους του ύμνου: «Μέσα στης πόλης τα σοκάκια ηχούν ακόμη οι φωνές των φίλων, ζωντανές που θέλουν τις μνήμες τις βυζαντινές...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.