Για πρόγραμμα… βουνό ετοιμάζεται ο Άρης

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Σε εβδομάδα προετοιμασίας για την επανέναρξη του Πρωταθλήματοςμπαίνουν από σήμερα οι «Κιτρινόμαυροι.» Πριν από τη διακοπή, λόγω των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Άρης βρέθηκε σε αγωνιστική άνοδο. Παρουσίασε σημαντική βελτίωση και έμαθε να παίρνει βαθμούς, συνδυάζοντας την ποιότητα που διαθέτει με την αποτελεσματικότητα.

Σε τέσσερις αγώνες, που μεσολάβησαν μέχρι τη διακοπή, πήρε τρεις νίκες και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, αν και ανώτερος αγωνιστικά στο μεγαλύτερο διάστημα εκείνης της αναμέτρησης.


Η επόμενη διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι στο διάστημα των Χριστουγέννων και μέχρι τότε οι Κιτρινόμαυροι έχουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα… βουνό, με εννέα αγώνες και με υποχρεώσεις τόσο για το Πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Για την ακρίβεια, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30), μετά πηγαίνουν στην Τούμπα (28/11, 19:30), ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης (05/12, 19:30) και ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με το ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό (12/12, 19:30). Μετά από τέσσερις μέρες, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, ο Άρης ταξιδεύει στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (16/12, 17:00) και πέντε μέρες αργότερα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό (21/12, 19:30). Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, η ομάδα θα δώσει και τα δύο ματς για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο να γίνεται το τριήμερο 30/11, 1-2/12 και το δεύτερο το τριήμερο 22-23-24/12.

Συνεπώς, πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο αφενός θα πρέπει η ομάδα του Άκη Μάντζιου να δείξει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, αφετέρου είναι μία σειρά αγώνων μέσα από τους οποίους θα φανεί στην πράξη και το βάθος επιλογών που υπάρχει στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.