Εθνικός Αστέρας Πυλαίας: Στην παρθενική του εμφάνιση πήρε την άνοδο

Χρήστος Λιάπης20 Απριλίου 2024

Ο Εθνικός Αστέρας Πυλαίας κατέκτησε το δεύτερο εισιτήριο ανόδου και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Ο Βασίλης Μπουργκέλης για την επιτυχία της ομάδας του τόνισε:

«Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, ο στόχος επετεύχθη και η ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση κατάφερε κάτι που για ορισμένους φαινόταν ακατόρθωτο. Μια άνοδο που μόνο εύκολα δεν κατακτήθηκε έχοντας να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες κάτι πολύ σημαντικό για την ροή και την πορεία του πρωταθλήματος.

Εμείς εξ αρχής είχαμε στο μυαλό μας και στον σχεδιασμό να δώσουμε την δυνατότητα στα παιδιά της Ακαδημίας μας πιλοτικά να γνωρίσουν και να βιώσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανδρικών κατηγοριών. Θα αναφερθώ για ακόμα μια φορά στο πολύ μικρό Μ.Ο ηλικίας του ράστερ όπως επίσης και στο γεγονός ότι περισσότερο από τα 2/3 των αθλητών που συμμετείχαν στην ανδρική μας ομάδα "έτρεχαν" σε δύο πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία, αφού πέρα από την άνοδο της ανδρικής ομάδας και η Κ17 κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 8 της ηλικιακής τους κατηγορίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, τον γυμναστή μας Κύριο Χατζηδημητριου που έφτασε τα παιδιά με την δουλειά του, να έχουν την μέγιστη απόδοση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Να σημειωθεί ότι δεν είχαμε ούτε έναν μυϊκό τραυματισμό κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τον προπονητή μας Κώστα Κορμαρή που από την πρώτη κιόλας γνωριμία με τα παιδιά κέρδισε την εμπιστοσύνη και αυτό φάνηκε και στις δύσκολες στιγμές όταν η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Η εμπειρία η γνώσεις και η εξέλιξη όλων των παιδιών στην διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν εμφανέστατη και η επιλογή του να μπει στις τάξεις του συλλόγου μας το καλοκαίρι μας δικαίωσε 100%. Τέλος τους αθλητές της ομάδας μας που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά για να φέρουν στο φινάλε την πολυπόθητη άνοδο. 

Είναι πολύ σημαντικό στο ξεκίνημα ουσιαστικά της πορείας τους στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να γράφουν στο βιογραφικό τους μια άνοδο, παιδιά 15,16 και 17 χρονών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.