Εθνικό θεμέλιο τα χρυσά παιδιά του ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νέους ηγέτες στις τάξεις του. Τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη. Είναι τα χρυσά παιδιά της ομάδας. Δυστυχώς, δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε στην Εθνική ομάδα, σε κρίσιμα παιχνίδια. Είναι απαραίτητο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αποτελούν θεμέλιο λίθο τα χρυσά παιδιά του ΠΑΟΚ. Η θέση της Metrosport είναι ξεκάθαρη. Πάνω σε αυτούς, θα πρέπει να χτιστεί η νέα Εθνική. Σε παίκτες που έχουν ποιότητα, ταλέντο, προσωπικότητα και τσαγανό. Ο ΠΑΟΚ τους αξιοποιεί. Και κερδίζει σε βάθος χρόνου. Είναι η ώρα και για την εθνική ομάδα, να πράξει ανάλογα.

Ο Λουτσέσκου (στις σελίδες 4 και 5 στη σημερινή Metrosport μπορείτε να διαβάσετε μία μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε ξένο μέσο) αποθέωσε τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Κοτάρσκι.

Μάλιστα είπε: “Ο Κουλιεράκης ξεκίνησε να παίζει με εμάς πέρυσι που ήταν 18 χρονών. Λόγω της ηλικίας του ήταν φυσιολογικό να κάνει λάθη. Είναι πολύ δυνατός παίκτης και σε πνευματικό επίπεδο. Δεν τον παίρνει τίποτα από κάτω. Στο επόμενο λεπτό είναι στο 100% των δυνατοτήτων του. Του αρέσει να δημιουργεί και παιχνίδι με τη μπάλα.

Έχουμε επίσης και τον Κωνσταντέλια. Ήδη από πέρυσι στα 19 του χρόνια είχε γίνει βασικός. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ταλέντο. Έχει την ικανότητα να παίρνει τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές, να γυρίζει γύρω από τον εαυτό του και να πηγαίνει προς το τέρμα που δεν βλέπω συχνά στο ποδόσφαιρο. Στα αλήθεια, είναι λίγο ρομαντικός... σαν ένας "ποιητής" του ποδοσφαίρου. Λέει εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο. Αυτό μπορείς να το κάνεις νικώντας κιόλας. Επιπλέον, έχουμε τον Κοτάρσκι που ήρθε στα 22 του στον ΠΑΟΚ και τώρα είναι 24 ετών. Είναι από τους τερματοφύλακες που μπορούν να παίζουν πολύ καλά με τα πόδια.

Γενικότερα, υπάρχουν πολλοί καλοί νέοι ποδοσφαιριστές”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.