Εθνική: Το σχήμα του Φαντ Σχιπ με Παυλίδη κορυφή - Τι σκέφτεται για τις άλλες θέσεις

Χάρης Δημαράς31 Μαρτίου 2021

Η εθνική μας ομάδα μετά το 1-1 στη Γρανάδα με αντίπαλο την Ισπανία, υποδέχεται την Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας (21.45, Metropolis 95,5) με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα την οδηγήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της. 

Το συγκρότημα του Τζον Φαντ Σχιπ έχει θετική ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, αλλά και τη φιλική νίκη επί της Ονδούρας και στοχεύει στο να κεφαλαιοποιήσει το καλό της ξεκίνημα, απέναντι στους επικίνδυνους Γεωργιανούς, που δυσκόλεψαν τόσο τους Σουηδούς, όσο και τους Ισπανούς στα πρώτα τους παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει σχεδόν καταλήξει στους βασικούς για την αποψινή αναμέτρηση, αν και φαίνεται να έχει ορισμένα διλήμματα για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Σε ό,τι αφορά στα γκολπόστ, ο Βλαχοδήμος αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όπως με την Ισπανία, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα, δεξιά τον Μπακάκη και αριστερά τον Γιαννούλη (εχει πιθανότητες και ο Τσιμίκας). 

Στα χαφ σίγουροι θεωρούνται οι Ζέκα και Μπουχαλάκης και από εκεί και πέρα η σκέψη του Φαντ Σχιπ είναι να χρησιμοποιήσει ως δεκάρι τον Μπακασέτα και πλάγιους τον Φορτούνη και τον Λημνιό, αφήνοντας εκτός τους Πέλκα, Τζόλη, Μασούρα και Μάνταλο. Οι τελευταίοι πάντως διεκδικούν θέση, αν και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσουν.

Για την κορυφή προορίζεται ο Παυλίδης, που πέτυχε δύο γκολ στο φιλικό με την Ονδούρα, κερδίζοντας ξεκάθαρα έδαφος έναντι των Γιακουμάκη και Δουβίκα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.