Εθνική: Άνοιξε και το δεύτερο πέταλο στην Opap Arena

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στον "τελικό" της Εθνικής ομάδας με το Καζακστάν, καθώς για πρώτη φορά θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί στην OPAP Arena το Καζακστάν στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 10ετίας το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των play off του Euro με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει -εφόσον προκριθεί- τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο. Ήδη έχουν "φύγει" περίπου 18.000 εισιτήρια, ωστόσο ο κόσμος στην Opap Arena θα είναι ακόμη περισσότερος.

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο, επιβεβαιώθηκαν με ανακοίνωση της ΕΠΟ που ενημέρωσε επισήμως ότι διατίθενται πλέον εισιτήρια και στις θύρες 19, 21, 23. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Επιπλέον εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23.

Για τη θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή). Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%. Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000. Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.