Εθνική Ομάδα Χάντμπολ: Η μάχη με την Ολλανδία οδηγεί στο Euro 2024

Metrosport Team30 Απριλίου 2023

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών έχει μια τεράστια ευκαιρία απέναντι στην Ολλανδία, καθώς αν επικρατήσει θα προκριθεί στο Euro 2024 και θα βρεθεί μετά από 19 χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση.

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενείται από την Ολλανδία την Κυριακή (30/4, 19:00) για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του 5ου ομίλου, παίζοντας το τελευταίο χαρτί της για να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2005. Με νίκη η Ελλάδα θα τερματίσει στη 2η θέση, αλλά διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ΕURO ακόμη και αν ηττηθεί, με συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Για εμάς είναι ένα πραγματικό τεστ για τις δυνατότητες της ομάδας καθώς ο όμιλος μας είναι ίσως και ο μοναδικός που οι πρώτες ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική, καθώς και οι τρεις πρώτες θέσεις είναι ακόμα ανοιχτές. Οι πραγματικά δυνατές ομάδες αναδεικνύονται σε τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες έδρες. Δεν σκεφτόμαστε σενάρια και αποτελέσματα σε άλλους ομίλους, είναι ένα ματς πρόκληση για εμάς και για αυτό θα το αντιμετωπίσουμε όσο πιο καλά μπορούμε ψυχικά και συναισθηματικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.