Εθνική μπάσκετ: Όλα ανοιχτά για τους «Ευρωλιγκάτους»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία όσων παικτών αγωνίζονται στην Euroleague, για το αυριανό ματς της Εθνικής στην Κρήτη κόντρα στην Λετονία (11/11, 19:00) στο πλαίσιο των προκριματικών του FIBA World Cup 2023.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως οι Νικ Καλάθης και Δημήτρης Ιτούδης που ανήκουν στην Φενέρμπαχτσε (αγωνίζεται σήμερα εντός έδρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα), θα ταξιδέψουν αύριο Παρασκευή (11/11) για την Ελλάδα με σκοπό να ενταχθούν στην αποστολή, ενώ και ο Μιχάλης Λουντζής του Ολυμιπιακού, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα κόντρα στην Παρτιζάν όπως και όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς των «ερυθρολεύκων», είναι αρκετά πιθανό να πετάξει αύριο για την Κρήτη και να τεθεί στην διάθεση της Εθνικής. Tα ίδια δεδομένα υπάρχουν για όλους τους παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Euroleague.

Η Εθνική ταξίδεψε με 12 παίκτες για την Κρήτη, με τους Τζορτζ Πάπα του Ολυμπιακού, Χρήστο Σαλούστρο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τανούλη του Προμηθέα και Στέλιο Πουλιανίτη του Περιστερίου να «κόβονται» από την αποστολή, ενώ βρίσκονταν στην προεπιλογή. Οι 12 που ταξίδεψαν: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.