Εθνική: Ο Φαν’τ Σιπ κάλεσε μετά από καιρό Πέλκα και Σταφυλίδη

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2021

Με νέα πρόσωπα τους Δημήτρη Πέλκα, Κώστα Σταφυλίδη και Γιώργο Μασούρα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τις Σουηδία και Γεωργία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Για τους συγκεκριμένους αγώνες (9 και 12 Οκτωβρίου) ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε μετά από καιρό τους Πέλκα και Μασούρα οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον Κώστα Σταφυλίδη που είχε να δεχθεί κλήση στην Εθνική από το περσινό Σεπτέμβριο.

Εκτός επιλογών Φαν’τ Σιπ βρέθηκαν αντίθετα οι Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Ρέτσος, Γαλανόπουλος και Παπανικολάου, όπως και ο Γιακουμάκης που εκ νέου δεν δέχθηκε κλήση.

Η πρώτη συγκέντρωση και (ανοικτή) προπόνηση των διεθνών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες με Γεωργία και Σουηδία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (4/10) στις 18:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι επιλογές του Φαν’τ Σιπ:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.