Εθνική Νέων: Σέντρα στην Εσθονία, με το βλέμμα στη... Μάλτα

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Μπορεί η  Εθνική Νέων να βρίσκεται στην Ιρλανδία, ενόψει της πρεμιέρας της στον 5ο προκριματικό όμιλο της Εlite Round του EURO U-19, με αντίπαλο την Εσθονία απόψε στις 21:30, όμως ο προπονητής της βλέπει ήδη το επόμενο βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Θέος τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος της Εθνικής αποτελεί η συνέχεια του ταξιδιού ως τη Μάλτα και την τελική φάση της διοργάνωσης.

«Εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε με τα παιδιά τα οποία απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής Νέων. Το ταξίδι που ξεκίνησε στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας με τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλουμε να έχει τελικό προορισμό τη Μάλτα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του EURO U19 τον Ιούλιο.

Τόσο το αγωνιστικό μας πλάνο όσο και η νοοτροπία όλων στην ομάδα δεν έχουν αλλάξει, παρά τις όποιες δυσκολίες έχουμε αντιμετωπίσει. Η αγωνιστική μας εικόνα και η πρόκριση από την πρώτη προκριματική φάση μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο τουρνουά της Ιρλανδίας. Η Elite Round δημιουργεί προσδοκίες και κίνητρο για να οδηγήσουμε την Εθνική Ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται, στο γκρουπ με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέσιμοι για τον Θέο είναι ο Κούτσιας, που πλέον αγωνίζεται στο MLS, αλλά και ο Στέφανος Τζίμας, που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.