Eθνική Μπάσκετ: Κόντρα στην Τουρκία πέφτει η «αυλαία» του Ακρόπολις

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Με στόχο να κλείσει το τουρνουά με το απόλυτο των 3 νικών η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ υποδέχεται σήμερα (19/8, 21:00) την Τουρκία στο Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ στην τελευταία μέρα του Ακρόπολις.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στάθηκε αντάξια των προσδοκιών έως τώρα νικώντας την Πολωνία την πρώτη μέρα και την Γεωργία την δεύτερη με 101-78 και 80-68 αντίστοιχα προσφέροντας παράλληλα θέαμα στους θεατές. 

Ο Έλληνας κόουτς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει μερικά ακόμα συμπεράσματα, κόντρα στον θεωρητικά πιο αξιόλογο αντίπαλο του τουρνουά, την Τουρκία, η οποία έχει στο δυναμικό της τους ΝΒΑers, Τσεντί Οσμάν των Καβαλίερς, Φουρκάν Κορκμάζ των Σίξερς, Ομέρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν των Χιτ και Αλπερέν Σενγκούν των Ρόκετς, αλλά και τον σταρ της Euroleague Σέιν Λάρκιν, χωρίς να είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση όλων από τον Εργκίν Αταμάν στον σημερινό αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά μετά την απουσία του στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Γεωργία, ο οποίος όπως είναι λογικό, χρήζει ειδικής μεταχείρησης στο κομμάτι της συντήρησης δυνάμεων.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, ενώ νωρίτερα, στις 18:00 η Γεωργία θα αντιμετωπίσει την Πολωνία αγώνας που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.